Followers

Tuesday, September 17, 2013

Hadiah Buku

 Buku, buku, buku dan buku, seronoknya dapat hadiah buku, siapa yang tidak suka, ya tak?. Membaca, membaca, membaca dan terus membaca. Agar minda kita terus segar dengan ilmu yang didapati dari hasil membaca. Semoga membaca terus menjadi amalan dalam kehidupan kita.

Terima kasih tidak terhingga kepada adinda Ustaz Muhammad Adha At-Turabi, pegurus Madrasah Tahfiz Darul Muarrif yang menghadiahkan sebuah buku yang sangat menarik dan bermakna. Buku karangan Ibnu Qayiyim Al-Jauziah yang bertajuk 'Dahsyatnya Tipu Muslihat Iblis'. Insyallah pembacaannya akan menyusul selepas buku sebelumnya nanti.

Juga kepada teman sekrusus dalam kursus penulisan, Pengalaman menulis dan Menulis Pengalaman saudara MBA SAN atau nama sebenarnya Muhammad Bin Ali. Sebuah buku travelog, yang bertajuk 'Travelog Jepun' tentunya sebuah pengalaman yang menarik buat penulis. Juga akan menyusul pembacaannya nanti.

Sebuah lagi buku, hasil dari pembelian semasa kusrsus penulisan. Buku yang bertajuk 'Pengakuan Penyair', tentunya buku ini sebagai sumber motivasi untuk penulis, bermanfaat untuk diri saya, yang sedang berjinak-jinak dalam dunia penulisan. Semoga buku-buku tersebut akan merangsang diri saya untuk terus bersemangat menulis. Semoga Allah SWT mengabulkan permintaan hamba-hambanya. Amin Ya Rabb!.

 DAHSYATNYA TIPU MUSLIHAT IBLIS
 TRAVELOG JEPUNPENGAKUAN PENYAIR

No comments:

Post a Comment

DEMI MASA